Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Werksokken

Werksokken voor alle weersomstandigheden.

Of je nu dikke werksokken zoekt voor de wintermaanden, vochtabsorberende sokken zoekt voor de zomer of sokken voor dagelijks gebruik! Bekijk de Fristads werksokken, de Blaklader werksokken en de werksokken en kies je favoriet!

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Hulp nodig bij het vinden van de juiste werksokken?

Werkkledingland heeft verschillende werksokken in zijn assortiment waarbij je niet in 1 oogopslag kunt zien wat de verschillen zijn en welke je nu eigenlijk nodig hebt. Om deze keuze iets makkelijker te maken lichten we er graag een aantal toe zodat je ze niet allemaal 1 voor 1 hoeft te bekijken.

Basis werksokken

Zoek je de perfecte sokken om iedere werkdag te dragen? We hebben een paar mooie suggesties voor je!

Op zoek naar witte werksokken van bijvoorbeeld Fristads?

Fristads heeft mooie witte werksokken in zijn assortiment welke beschikken over filamantvezel waardoor ze lekker zacht aanvoelen en zijn verpakt per 6 stuks zodat je lange tijd vooruit kunt. Bekijk de Fristads 6R013 XF werksokken en ervaar het zelf voor een mooi klein prijsje.

Of ben je fan van het merk en zoek je bijpassen werksokken?

heeft ook mooie basis sokken in zijn assortiment. Het zijn lekkere dikke en dus warme werksokken die goed zitten en lange tijd meegaan. 

Ademende werksokken

Wanneer je veel buiten werkt wil je graag werksokken die snel opdrogen bij slechte weeromstandigheden.

De perfecte ademende sokken vind je met de Coolmax werksokken!

De Fristads 928 CMS coolmax werksokken zijn ademend, transpiratie absorberend en drogen snel op. Perfect toch!

Werksokken met een strakke pasvorm en coolmax dry?

Werksokken die naast vochtafvoerend ook een aangenaam draagcomfort hebben zijn de Blaklader coolmax dry sokken. Naast functioneel zien we er ook nog een erg leuk uit!

De werksok met de perfecte ventilatie voor onaangename geuren?

Dan moet je de Tricorp TSD8000 werksokken eens bekijken. Onaangename geuren krijgen bij deze sokken geen kans en zijn lekker licht waardoor ze altijd goed passne!

Wollen werksokken

Voor de wintermaanden is het toch wel fijn om warme sokken te dragen om je voeten goed te beschermen tegen die koude dagen.

De ultieme dikke werksokken van Blaklader?

Lekkere dikke werksokken gemaakt van wol vind je in de Blaklader 2211 werksokken. Deze werksokken zijn gemaakt van wol en hebben een zool van badstof voor extra comfort en bescherming. De perfecte werksok voor de wintermaanden.

Hoge sokken

Voor degene die in stoffige omgevingen werken is het dragen van hoge sokken ideaal om ervoor te zorgen dat stof en vuil niet makkelijk onder je voeten terecht komt.

Zoek je werksokken die ongeveer tot je knie komen?

Dan moet je de Blaklader 2219 hoge sokken bekijken! Deze sokken zijn voor een deel voorzien van wol en badstof voor de juiste warmte en hebben extra versteviging in de hiel zodat ze ook een lange levensduur hebben.

Voetbal sokken die je voor sport en werk kunt gebruiken?

Dat zijn de Tricorp JSS9002 werksokken. Ze zitten heerlijk en komen net tot onder je knie waardoor je ze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Brandwerende sokken

In bepaalde brandgevaarlijke situaties ga je voor absolute veiligheid en wil je naast brandwerende werkkleding ook zorgen dat je sokken hoge temperaturen kunnen verdragen.

Kies voor de vlamvertragende werksokken van Blaklader!

Blaklader heeft hiervoor de Blaklader 2228 multinom werksokken. Deze sokken zijn vlamvertragend en electrostatische voor een goede bescherming in verschillende situaties.

Werksokken voor de zomer

We hebben oook verschillende werksokken voor je die eigenlijk iedere dag makkelijk kunt dragen. Een fijne pasvorm of lekker lichte sokken voor de zomer. We hebben ze voor je!

Zoek je werksokken die voldoende warmte geven en lekker zitten?

Dan heeft Fristads de Fristads 929 US werksokken voor je! Naast dat ze lekker warm zijn, drogen ze ook snel en zitten ze echt heerlijk! Perfect voor de koudere dagen, maar ook goed te dragen in de zomermaanden zonder dat je voeten te warm worden!

Tijdloze werksokken voor zowel mannen als vrouwen?

Ook die hebben we! Bekijk de Tricorp TSU8000 werksokken met een anti bacteriële werking en fijne pasvorm. Kies uit de mooie basis marineblauw of zwarte kleur en je kunt even vooruit!

Zorg voor de juiste combinatie werksokken zodat je de juiste sokken hebt voor ieder moment!