Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Schoen accessoires

Maak je werkschoenen compleet met deze schoen accessoires.

Wanneer je goede werkschoenen of werklaarzen hebt, gaan deze natuurlijk lange tijd mee. Echter kan het voorkomen dar de veters of inlegzooltjes gaan verslijten. Wij hebben de vervangers voor je!

7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Hulp nodig bij het vinden van de juiste schoen accessoires?

We lichten graag een aantal producten voor je toe zodat je een goed beeld hebt van de verschillen en de juiste keuze kunt maken.

Inlegzolen

Voor sommige is het dragen van inlegzolen ideaal om een goede pasvorm aan te nemen en extra stabiliteit.

Zoek je inlegzooltjes die transpiratievocht absorbeert?

Voor de goede basis en de standaard inlegzooltjes moet je de Blaklader inlegzool vilt hebben. Deze zorgt voor een goede stabiliteit en absorbeert transpiratievocht. En dat voor een zeer mooie prijs.

De juiste schokabsorberende inlegzolen.

Bij schokabsorberende werkschoenen of werklaarzen horen schokabsorberende inlegzolen. De Blaklader inlegzool PU is voorzien van antistatisch materiaal en voelt lekker zacht aan.

Inlegzool die zich vormt aan de vorm van je voet?

De inlegzolen voorzien van de beste kwaliteit en comfort zijn de Blaklader 2217 inlegzolen. Deze inlegzolen hebben perfecte isolatie en bieden optimale ondersteuning en comfort. Door de zool te verhitten kun je deze namelijk geheel aanpassen aan de vorm van je voet. Ideaal!

Schoenveters

Qua schoenveters maakt het vaak niet uit over wat voor eigenschappen deze beschikken. Als ze maar sterk genoeg zijn om weer lange tijd mee te gaan.

Zoek je veters die vocht absorberen?

Dat zijn de Blaklader coolmax veters. Deze schoenveters zijn naadloos aan de tenen en zijn gemaakt van coolmax stof waardoor je de optimale vochtregeling hebt.

Of zoek je juist een goede basis veter?

Dan zijn de Blaklader veters perfect! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat de juiste er gegarandeerd tussen zit.

Met de juiste accessoires voor je schoenen kun je jarenlang vooruit!