Werkjassen voor elke situatie!

Werkjassen van Blåkläder, HAVEP, Tricorp en Fristads!

Door de verschillende subcategorieën is deze categorie gelukkig niet meer zo groot. Bekijk ze allemaal en kies je favoriet!

Een stevige werkjas zorgt voor een lange levensduur en is onmisbaar op iedere werkplek!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 42

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 42

Hulp nodig bij het vinden van de juiste werkjas?

Aangezien er binnen deze categorie veel verschillende werkjassen vallen willen we er graag een aantal even toelichten om je te helpen bij het maken van je keuze.

Stofjas

Stofjassen zijn werkjassen die vaak voor specifieke werkzaamheden worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld in een laboratorium of ziekenhuis. We hebben er een aantal in ons assortiment zodat de juiste stofjas er vast en zeker tussen zal zitten.

Stofjas met verborgen knoopsluiting nodig?

De mooie basis stofjas vindt je in de Blaklader 5150 stofjas. Een eenvoudige stofjas voorzien van een aantal zakken en verborgen knoopsluiting voor een optimale hygiene en gebruikersgemak.

Verstelbare stofjas van Fristads?

Voor een stofjas die naast de basis verstelbare mouwen heeft wat in veel situaties toch wel wenselijk is, is er de Fristads 163 P92 stofjas.

Juist een lange werkjas nodig?

Zoek je een redelijk lange stofjas? Dan is de Fristads 3001 P159 stofjas de jas die je nodig hebt. Deze stofjas is driekwart lang en heeft verschillende binnen- en buitenzakken. Door de hoge stofkwaliteit gaat de jas lange tijd mee en heb je de keuze uit 5 verschillende kleuren.

Werkjas

Een werkjas moet goede bescherming bieden tijdens verschillende werkzaamheden. Vaak kan dit al met een goede basis werkjas zoals bijvoorbeeld de Blaklader 4720 ongevoerde jas met mooie grote borstzakken met klep, insteekzakken en een potloodzakje voor al je spullen. Verkrijgbaar is 5 mooie basiskleuren.

Waterafstotende jas met fleecevoering?

Zoek je een werkjas die tussen een vest en jas in zit? Bekijk dan eens de Blaklader 4925 vezelpels jas. De mouwen en schouders zijn versterkt met waterafstotende geweven stof en de jas is voorzien van een hoge kraag met fleecevoering en zachte randen zodat hij lekker zacht is en de juiste warmte biedt.

Draag een binnenjas voor wat extra warmte.

Naast een mooie werkjas kun je ook een sterke en beschermende binnenjas dragen zoals de Blaklader 4876 binnen jas welke vlamvertragend is. De het is de binnenjas voor de Blaklader 4076 jas, maar kan natuurlijk ook onder andere werkjassen gedragen worden.

Een zomer- en winterjas in 1?

Of kies voor een werkjas die je het hele jaar door kunt dragen met de Blaklader 4896 werkjas all weather welke volledig wind- en waterdicht is met een ademend membraam. Door de verstelbare capuchon en verschillende insteekzakken is het een perfecte jas, het hele jaar door!

Beschermende bedrijfskleding

Als laatste zijn er ook nog de werkjassen die over beschermende eigenschappen beschikken zoals de Blaklader 4774 brandwerende jas welke een aanpasbare taille heeft en voldoet aan verschillende ISO normen. Een mooie stoere jas met perfecte bescherming.

Ook vlamvertragende werkjassen hebben we in het assortiment!

Of wellicht een vlamvertragende jas met reflecterende banden en voldoende opbergzakken? Dat is de Blaklader 4074 jas vlamvertragend. Een mooie stoere jas met voldoende zakken, verstelbare taille en pols en een metalen ritssluiting. Die mag eigenlijk niet ontbreken!

Vind de perfecte werkjas op werkkledingland!