Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Werkbroek nodig voor je klus?

Werkbroeken in alle soorten en maten zodat de juiste nieuwe werkbroek zo gevonden is!

Bekijk de verschillende subcategorieën in de menustructuur links of bekijk hieronder het complete aanbod lange werkbroeken om de juiste werkbroek snel te vinden. Een mooie driekwart broek of korte werkbroek nodig? Wij hebben ze voor je!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 121

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 121

Hulp nodig bij het vinden van de juiste werkbroek / werkkleding?

Door het grote aanbod zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Om de keuze te beperken kun je aan de linkerkant van de pagina een filter toevoegen zodat je een aantal werkbroeken kunt wegstrepen. Daarnaast lichten we een graag werkbroeken toe en wellicht staat hier de perfecte werkbroek al tussen zodat je niet alle werkbroeken los van elkaar hoeft te bekijken.

Sterke basis werkbroek / werkbroeken voor verschillende werksituaties nodig?

Zoek je een mooie basis werkbroek zonder teveel zakken, maar voorzien van een sterke kwaliteit voor een lange levensduur? Dat is de Blaklader 1725 werkbroek zeker! De werkbroek is verkrijgbaar in 5 mooie basiskleuren.

Een werkbroek met dezelfde hoge kwaliteit en meer opbergzakken is de Blaklader 1401 werkbroek. Deze werkbroek is voorzien van verschillende been-, steekzakken- en kniezakken en heeft een mooie marineblauwe kleur.

Naast Blaklader heeft ook Fristads mooie en sterke basis werkbroeken. Bekijk bijvoorbeeld de Fristads 2111 luxe broek eens. Verkrijgbaar maar in maar liefst 8 verschillende kleuren en uitgevoerd met verstelbare beenlengte, reflecterende details en verschillende opbergzakken.

Een erg mooie service werkbroek is de Blaklader 1409 werkbroek voorzien van verschillende zakken voor al je spullen die door de strakke uitvoering haast niet opvallen. Een heerlijke lichte broek die perfect aansluit.

Hoge kwaliteit werkbroeken van Blaklader en Fristads

Een werkbroek moet natuurlijk een lange levensduur hebben en bestand zijn tegen veel invloeden van buitenaf. De Blaklader 1580 werkbroek is er speciaal voor de "heavy Duty" en biedt uitstekende bescherming. Deze werkbroek heeft extra versterking op de meest gebruikte plekken zoals de knieen, onderkant van de broek en het zitvlak. Zo kun je lange tijd vooruit! 

Winterbroeken bieden de juiste warmte op de koudere werkdagen

Een winterbroek moet de perfecte warmte bieden bij tijdens de koudere dagen. Een winterwerkbroek met gewatteerde voering is dan ideaal. Zo is er de Blaklader 1800 winterwerkbroek die daarnaast ook op de gevoelige plekken voor slijtage extra is verstevigd zodat hij lange tijd meegaat!

Door de dikkere stof zit niet iedere winterbroek even comfortabel, maar met de Fristads 267 PP winterbroek is dit perfect opgelost. Deze winterbroek heeft voorgevormde knieën voor de perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de onderzijde van de pijpen voor verstelbaar en zijn een aantal zakken voorzien van klittenband zodat de spullen in deze zakken mooi droog blijven.

Een mooie gevoerde werkbroek voor de wintermaanden is de Blaklader 1515 winterwerkbroek. Deze werkbroek heeft verschillende gereedschapzakken en versterking op de juiste plaatsen om te zorgen voor een lange levensduur.

Werkbroek dames met een mooie een aansluitende pasvorm. Bekijk alle dames werkbroeken en kies je favoriet!

Ook aan de dames wordt natuurlijk gedacht. Alle werkbroeken zijn uiteraard ook geschikt voor dames, maar voor sommige is het vaak prettig als de pasvorm iets beter aansluit door bijvoorbeeld de lengte van de benen. Hiervoor zijn er een aantal werkbroeken voor vrouwen ontworpen.

Zo is er de Fristads 2114 werkbroek dames, verkrijgbaar in 2 mooie basiskleuren. Deze werkbroek heeft een mooie pasvorm, voldoende opbergzakken en reflecterende banden.

Zoek je een broek met een mooie kleur welke goed opvalt? Dan is de Fristads 2077 NAS dames werkbroek het product voor jou! Het is een geverfde werkbroek, verkrijgbaar in 4 kleuren, met voorgevormde knieën en verstevigde zakken zodat het je op een werkdag aan niks ontbreekt.

De werkbroek die perfect is voor degene die veel buiten werken en dus een broek zoeken die niet snel water doorlaat. Hiervoor is er de Blaklader 7154 Garden werkbroek dames. Deze dames werkbroek is gemaakt van gerecycled polyester en is extra versterkt met Cordura waardoor je hem lange tijd kunt gebruiken.

Een mooie basis vrouwen werkbroek is de Blaklader 7190 service werkbroek dames. Deze werkbroek heeft mooie grote en kleine zakken voor al je persoonlijke spullen en klein gereedschap. Door het mooie design zijn de insteekzakken bijna niet zichtbaar en past het bij ieder kledingstuk. 

Als laatste is er nog de Blaklader 7120 dames werkbroek met de mooie basis eigenschappen en een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk hem snel en ervaar het zelf!

Zoek je een fijne Havep werkbroek?

Dan moet je de Havep 8237 werkbroek eens bekijken. Kies uit de mooie marineblauwe of rafblauwe kleur en je kunt op een werkdag direct aan de slag! De broek heeft verschillende zakken voor je gereedschap en de perfecte pasvorm.

Wanneer je de juiste werkbroek / werkbroeken aanschaft, heb je gegarandeerd voor jaren plezier! Bekijk onze overige werkkleding zoals bijvoorbeeld een overhemd om je werkkledingset compleet te maken!