Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Korte werkbroek

Een korte werkbroek is ideaal voor de warme zomermaanden.

Wanneer je veel buiten werkt is het fijn om een korte werkbroek in je kast te hebben die de juiste verkoeling geeft op warme werkdagen. We hebben korte werkbroeken in alle soorten en maten voor je!

Zoek je een bijpassend t shirt?

Neem dan eens een kijkje in de categorie shirts of polo shirts en vind de juiste match!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 32

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 32

Wat voor soort korte werkbroek zoek je?

Het aanbod aan korte werkbroeken is nog erg overzichtelijk waardoor we je zeker aanraden om ze rustig even te bekijken om te erachter te komen welke het beste past bij je werksituatie of welke je natuurlijk gewoon het mooiste vindt. Hieronder lichten we er een aantal graag even toe zodat je hier misschien direct je favoriet kunt vinden, wat je wellicht weer wat tijd bespaart.

Korte werkbroeken per merk.

Ben je fan van een specifiek merk? We hebben de merken waarvan we een korte broek in het assortiment hebben hier even opgesomd:

De korte werkbroeken op een rij!

Een comfortabele en functionele korte broek met een aantrekkelijke prijs?

Dat is de JMP Utah korte broek. Voor €22,55 heb je de perfecte werkbroek voor de zomer met voldoende zakken voor je hamers, schroevendraaiers en alle andere klusspullen. Wij zijn fan van deze leuke werkbroek!

De populaire korte broek van Blaklader?

Een korte werkbroek welke verkrijgbaar is in verschillende mooie basiskleuren en veel insteekzakken heeft is de Blaklader 1447 korte werkbroek. Met de werkbroek is het niet zo moeilijk om de juiste kleur shirt te vinden aangezien eigenlijk alles goed past bij deze mooie korte werkbroek.

Zoek je een korte werkbroek waar je makkelijk klein gereedschap kwijt kunt?

Dan is de Blaklader 1534 korte werkbroek het kledingstuk voor jou! Met deze werkbroek is het zelfs knap als je niet al je gereedschap binnen handbereik kunt plaatsen.

De korte werkbroek onder de korte werkbroeken?

De korte werkbroek met een mooi design en toch stoer uiterlijk is de Blaklader 1534 korte werkbroek. Het is een vrij korte werkbroek die verschillende gereedschapszakken heeft voor al je klein en groter gereedschap.

Wat is de meest verkochte werkbroek van Havep?

Dat is absoluut de Havep 8656 werkbroek met verschillende gereedschapszakken voor het meest gebruikte gereedschap. Daarnaast is de broek voorzien van Cordura versteviging zodat de broek verschillende zomers gedragen kan worden. Als laatste is de mooie zwarte kleur perfect te combineren met al je bovenkleding. Lekker makkelijk en dat alles voor maar €33,95!

High vis korte werkbroeken

De korte broek met opvallende kleur en brede reflectiebanden?

Dat is de Havep 8703 korte werkbroek de juiste broek voor jou. Je valt op donkere dagen altijd goed op en de broek heeft genoeg ruimte om je belangrijkste spullen met je mee te dragen. Een veilig gevoel!

Korte broeken zitten heerlijk en hebben nog steeds voldoende opbergzakken, ideaal!