Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Kilt / Schort

Een kilt of schort is perfect om je gereedschap snel te pakken

In sommige situatie kan een kilt of schort perfect zijn omdat je continu gereedschap pakt welke je voor de kleine handelingen nodig hebt. Bekijk ze hier en zie welke je nodig hebt!

1 Artikel(en)

1 Artikel(en)

Hulp nodig bij het vinden van het juiste schort of kilt?

We hebben maar een klein assortiment schorten en kilts aangezien hier weinig onderscheid in aan te brengen is. We lichten ze graag nog even toe zodat de verschillen duidelijk zijn. Mocht je nog vragen hebben of een artikel missen, laat het ons dan weten via de chat en we helpen je graag verder.

Het mooie basis schort.

Over het Blaklader 3037 schort valt niet veel te zeggen aangezien het een zeer eenvoudig basis schort is die zorgt voor een bescherming van de werkbroek tijdens verschillende werkzaamheden. Het schort heeft een fijne band in de taille zodat je hem zelf kunt verstellen is een onesize dus past altijd.

Het schort / kilt voor de tuinierder.

Wanneer je veel in de tuin werkt is het fijn dat je tuingereedschap binnen handbereik is. Dat kan nu heel gemakkelijk door het dragen van een Blaklader 1474 garden kilt. Dit kilt heeft 2 zakken met plooi aan de voorkant zodat je comfortabel kunt werken en niet door hebt dat je een schort aan hebt, maar ook 2 achterzakken met extra versterking zodat water en vuil er niet makkelijk doorheen dringt.

Sterke kilt van Blaklader.

Het Blaklader 8566 kilt is voorzien van een uitstekende kwaliteit en versterkte losse spijkerzakken zodat je op de momenten dat je het nodig hebt extra zakken kunt creëren. Een kilt met een lange levensduur en verkrijgbaar in 2 mooie kleuren