Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Dames werkbroeken & rokken

Een werkbroek of rok voor dames? Ook die vind je op werkkledingland!

Voor vrouwen zijn de standaard werkbroeken vaak te breed of stug om comfortabel uit te sluiten en prettig te werken. Hiervoor is er een speciale lijn die hier op aansluit. We hebben alle verschillende modellen werkbroeken of rokken voor je op een rij gezet!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 19

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 19

De juiste dames werkbroek vinden?

We helpen je graag! We hebben een paar modellen even kort toegelicht zodat je wellicht snel de keuze kunt maken.

Dames werkbroek.

De werkbroek met voldoende gereedschapszakken.

Dat is de Blaklader 7120 werkbroek met verschillende zakken aan de voor- achterzijde, maar ook 2 handige zakken met velcro sluiting aan de zijkant. Kies uit de 4 mooie basiskleuren en combineer hem met een comfortabele werktui en je kunt aan de slag!

Werk je veel in de tuin?

Dan biedt de Blaklader 7154 garden werkbroek de uitkomst. Het is een sterke werkbroek voor dames waar er ruimte is om kniebescherming te dragen. De zakken zijn voorzien van Cordura zodat ze niet snel slijten en een lange levensduur hebben.

Zoek je een Havep dames broek?

Daarvoor hebben ze de Havep 8726 werkbroek met de juiste zakken voor al je handgereedschap en persoonlijke spullen. Daarnaast is de broek voorzien van stretch zodat hij lekker comfortabel zit. Ideaal!

Tricorp heeft ook een mooie chino voor dames!

De Tricorp 504005 chino is een broek die je zakelijk maar ook casual kunt dragen. Door de mooie basiskleur kun je hem makkelijk combineren met alle soorten bovenkleding en is een een fijne broek om te dragen.

Rokken.

De zakelijke rokken van Tricorp.

Binnen deze categorie heeft Tricorp een paar mooie rokken in zijn assortiment. Namelijk de Tricorp CLS6000 rok en de Tricorp CLS6001 dames rok. Bekijk ze beide om te zien welke je favoriet is!

Onderkleding voor dames.

Een lekkere lange onderbroek voor de wintermaanden.

Zoek je een strakke broek die je onder je werkbroek kunt dragen en beschermd tegen vlammen en koude lucht? Dat is de Fristads 7432 UL lange onderbroek. De broek sluit goed aan en is voorzien van Merino wol waardoor hij heerlijk warm is.

Vind de juiste werkbroek met een fijne pasvorm voor dames! Werkkledingland heeft het!