Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

thermo kleding

De perfecte warmte met onze thermokleding, van thermobroeken tot aan thermovesten.

Het assortiment is momenteel erg overzichtelijk en aan ieder kledingstuk is gedacht.

Zoek je ook thermo ondergoed?

Neem dan eens een kijkje bij de onderkleding.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 22

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 22

Hulp nodig bij het vinden van de juiste thermokleding?

Om je keuze makkelijker te maken lichten we graag een aantal modellen even kort toe.

Thermobroeken

Een thermobroek biedt de juiste warmte in de wintermaanden. Kies voor de absolute warmte met een echte thermo broek of bekijk de lange onderbroeken die strak om de benen zitten om de juiste warmte af te geven.

De thermobroek gemaakt van polyester?

We hebben momenteel 1 echte thermobroek in het assortiment, namelijk de Fristads 2023 MTH thermobroek met de altijd handige verstelbare tailleband. Deze thermobroek zit als gegoten en kun je overal onder dragen. Kies de juiste maat en warmte gegarandeerd!

Zoek je een thermo onderbroek?

Daarvoor heeft Blaklader de warme Blaklader 1894 onderbroek met 70% Merino wol. Door de elastische taille zit het lekker comfortabel om de benen en blijft je onderlichaam lekker warm. Draag het onder je werkbroek en je kunt aan de slag!

Of een thermo onderbroek van Tricorp?

Bekijk dan de Tricorp THP1000 thermo onderbroek met heerlijke stretch materiaal. Hierdoor krijg je altijd de juiste pasvorm en is het onderkleding die werkelijk heerlijk zit. De onderbroek heeft een thermische werking waarbij het zich aanpast aan de buiten temperatuur. Erg handig!

Thermovesten

Onze thermovesten lijken eerder op bodywarmers en kunnen makkelijk over of onder / over een trui of jas gedragen worden.

Op zoek naar een passend vest voor je Fristads thermo broek?

Dan hoef je niet verder te zoeken en heb je met het Fristads 5300 MTH thermo vest je perfecte match gevonden. Ook gemaakt van 100% polyester en een fijne elastische pasvorm voor optimaal comfort.

Een thermovest nodig die je ook over je werkkleding heen kan dragen?

Een thermovest met iets meer luxe en uitstraling is het Fristads 5302 PDQ thermovest met een mooie rode contrasterende voering en verschillende zakken zodat je ook nog je persoonlijke spullen kwijt kunt. Naast warmte zorgt het thermovest ook voor de juiste look!

Je werkjas voorzien van een thermo binnenjas?

Dat kan met Tricorp. Bekijk de Tricorp 652001/TBJ2000 thermo binnenjas die je makkelijk onder je werkjas kunt dragen en de juiste warmte afgeeft. Zo kun je een zomerjas makkelijk het hele jaar door dragen.

Thermojack

Ook met een werkjack is het fijn als deze voldoende warmte afgeeft en je dus makkelijk even aan kunt trekken op de koude dagen of momenten.

Lekker warm jack met gereedschapszak?

Dat is het Fristads 4808 MTH thermojack met elastisch rugpad voor een goede fit en borstzak voor je belangrijkste spullen. Het jack is volledig isolerend, dus een goede beschermer tegen kou en de warmte blijft lekker dicht bij je!

Of een mooi Fristads thermo jack die je jarenlang kunt dragen?

Of zoek je wellicht meer iets wat tussen een jack en vest in zit? Dat moet je het Fristads  781 U thermal jack eens bekijken. Dit jack is beschermd tegen krimpen, dus kun je ook gemakkelijk wassen. Door het verlengde rugpand en duimlussen heeft koude wind absoluut geen ruimte om er tussen te glippen en door de 100% pure wol welke aanwezig is, kun je geen warmer jack krijgen!