Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Amerikaanse Overall - Bretelbroek

Het juiste overall voor de zomermaanden, het Amerikaanse overall.

Overalls zijn er in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Een Amerikaans overall staat bekend om zijn mouwloze uitvoering waardoor deze vaak in de zomer gedragen wordt.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 39

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 39

Welke Amerikaanse overall past het beste bij je!

We helpen je graag een handje! Zoek je een leuke bretelbroek of een high vis overall voor de zomer? We lichten een paar mooie modellen even toe!

Bretelbroeken / tuinbroeken

Voor sommige is het prettig om een overall te dragen welke voldoende ventilatie biedt op de warme dagen. Een bretelbroek is dan de perfecte uitkomst. Hiervan hebben we een aantal comfortabele modellen in ons assortiment.

Zoek je een tuinbroek met de perfecte basis?

Dan is er de Havep 2098 tuinbroek met handige zakken voor je klein gereedschap, sterke katoenen stof en verstelbare elastische schouderbanden zodat hij altijd lekker zit. En dat met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit want je hebt hem voor maar €30,95!

De bretelbroek die met hoge temperatuur gewassen kan worden?

Dat is de Tricorp TUA2000 tuinbroek. Een sterke overall voor de industrie waarbij je nog losse kniebescherming in kunt dragen en een handige zak heeft voor je kleine spullen. Perfect!

Een tuinbroek met een hoge zichtbaarheid en brede reflectiebanden?

Die vind je bij het Fristads 1001 high vis overall. Een comfortabele amerikaanse overall met verschillende zakken op de juiste plaatsen, verschillende EN ISO klasses en uitstekende kwaliteit. Ga veilig te werk met Fristads Kansas!

Amerikaanse overalls

Naast de tuinbroeken zijn er ook nog verschillende functionele amerikaanse overall waarvan we er graag een aantal uitlichten.

Het altijd handige amerikaanse overall voor de dagelijkse werkzaamheden?

Dat is het Blaklader 2650 overall met verschillende zakken voor vrijwel al je gereedschap. Mocht dit toch niet genoeg zijn kun je de 2 losse spijkerzakken toevoegen voor extra ruimte. Plaats kniebescherming in de aanwezige kniezakken en het comfortabel werken kan beginnen!

Zoek je een high vis amerikaanse overall?

Het Blaklader 2653 high vis overall heeft voldoende fluorescerende kleuren om goed op te vallen. Door de contrast kleuren krijgt het juist een stoere uitstraling en door de brede reflectie banden val je ook op donkere dagen goed op. Dit fijne overall welke voldoet aan de EN471 en EN20471 klasse 2 is bij je thuis voor €112,62!

Vlamvertragende amerikaanse overall

Zoek je een mouwloos overall die je beschermd in brandgevaarlijke situaties?

Dan moet je het Blaklader 2678 amerikaanse overall bekijken. Een sterke en vlamvertragende overall met de juiste EN certificeringen om je tegen warmte en hitte te beschermen. Uiteraard wel van belang om dit te combineren met een vlamvertragende trui of shirt met lange mouwen.

Zoek je een ander model Amerikaanse overall? Laat het ons weten via info@tpland.nl en wie weet hebben we hem voor je!