Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Redbrick werkschoenen

Redbrick staat bekend om zijn modieuze en sterke werkschoenen.

We hebben een aantal mooie Redbrick werkschoenen voor je uitgekozen. Kies tussen een mooi en stoer laag model werkschoen of juist een hoger model werkschoen voor de stoffige omgevingen.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 18

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 18

Hulp nodig bij het vinden van de juiste Redbrick veiligheidsschoen?

Het aanbod is momenteel nog wat beperkter waardoor je eigenlijk al snel ziet welke schoen het beste bij je situatie past. Wil je toch in een mooi overzicht zien wat de verschillen zijn binnen deze werkschoenen? Dan lichten we ze hieronder graag nog even toe.

Lage Redbrick werkschoenen

Dames en heren werkschoen met een lange levensduur?

Zo is er de Redbrick Flint werkschoen welke door zowel heren als dames gedragen kunnen worden. Deze werkschoen heeft een uitneembare inlegzool en is voor een groot gedeelte voorzien van leer voor een lange levensduur. De veiligheidsschoen heeft een fijne kevlar zool waardoor scherpe voorwerpen er niet doorheen kunnen dringen, ideaal toch!

Redbrick werkschoen met kevlar zool en stevige neus?

Voor wie een veiligheidsschoen zoekt met een goede grip voor bepaalde werksituaties welke lekker comfortabel zit moet de Redbrick Glider werkschoen hebben. Naast de kevlar zool heeft de werkschoen ook een verstevigde neus van Carbonite voor extra bescherming voor scherpe en zware voorwerpen. De mooie cognackleur zorgt ervoor dat de schoen eigenlijk overal onder past.

Hoge Redbrick veiligheidsschoenen

Redbrick werkschoenen met een stoere sneaker uitstraling?

Ook hebben we mooie en stoere veiligheidsschoenen in een iets hoger model dan het sneakermodel. Bekijk bijvoorbeeld de Redbrick Granite werkschoen welke voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is de perfecte werkschoen voor dagelijks gebruik. Naast de kevlar tussenzool, uitneembare inlegzool en de olie / zuurbestendigheid van het bovenwerk heeft de veiligheidsschoen een slijtvaste / ademende voering waardoor je er lange tijd plezier van hebt!

De beste veiligheidsschoenen van Redbrick met een mooie cognac kleur?

De hoge veiligheidsschoen met de absolute luxe op het gebied van extra bescherming is de Redbrick Gravity werkschoen. Deze werkschoen voldoet aan de hoogste veiligheidseisen, heeft een sterke neus, schokabsorberende hak en nog een versteviging van de hiel voor extra ondersteuning. Wat wil je nog meer? Bekijk deze mooie cognac kleurige werkschoen en ervaar het zelf.

Voor stoere en tijdloze veiligheidsschoenen moet je de Redbrick werkschoenen hebben!