Grisport

Vind hier je Grisport werklaarzen voor een absolute veiligheid!

Wanneer je een van de werklaarzen van Grisport hebt geprobeerd wil je vaak niks anders meer. De werklaarzen hebben een fijn pasvorm voor optimaal comfort en zorgen voor een uitstekende bescherming voor vrijwel alle omstandigheden.

6 Artikel(en)

6 Artikel(en)

Benieuwd naar de verschillende tussen de Grisport laarzen?

De werklaarzen van Grisport lijken in eerste instantie wel erg veel op elkaar, maar natuurlijk zitten er hierin verschillen in de eigenschappen van de laarzen. We lichten ze graag even toe zodat je makkelijk kunt bepalen welke je nu eigenlijk zoekt.

Grisport veiligheidslaarzen

Werklaarzen met een goede grip voor het werken op gladde ondergronden?

Dan is de Grisport 70249C werklaars de laars voor jou. De werklaars heeft een antislipzool en antiperforatiezool zodat je niet makkelijk uit kunt glijden. Door de kevlar tussenzool en hitte/oliebestendigheid kan de laars in veel situaties makkelijk overleven en kun je er jarenlang plezier van hebben!

De werklaars die extra warmte biedt door de wollen voering?

is de Grisport 70249C+L werklaars. De veiligheidslaars is daarnaast ook waterdicht en heeft ook een fijne antislipzool voor de gladdere ruimtes. Het is een zeer comfortabele werklaars die je eigenlijk niet meer uit wilt doen.

De veiligheidslaars die voldoet aan de hoge S3 veiligheidsklasse?

Vind je het fijn wanneer de werklaars voorzien is van leer voor een extra lange levensduur en weinig slijtage? Dan moet je de Grisport 72401C werklaars bekijken. De hoge veiligheidseisen en bescherming tegen scherpe voorwerpen, hitte, chemische stoffen en water zorgt ervoor dat het de ideale werklaars is voor eigenlijk alle situaties.

Of toch de werklaars die volledig waterdicht is?

Dat is de Grisport 72401C werklaars die voorzien is van een Sympatex binnenvoering waarmee hij water perfect tegenhoudt. Naast regenbestedig is de laars ook olie, schok, benzine en hittebestendig. Die moet je gewoon hebben!