Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Werklaarzen

Werklaarzen bieden de beste bescherming en zijn vaak erg comfortabel.

De Blaklader werklaarzen staan garant voor uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. De werklaarzen kun je kiezen aan de hand van je eigen werksituatie. Blaklader heeft voor de koude wintermaanden, namelijk speciale winterlaarzen. Of kies voor flexibele rubber werklaarzen voor degene die veel buiten werken in het koude en regenachtige weer.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Bekijk de verschillende Blaklader werklaarzen en kies je favoriet.

Momenteel heeft Blaklader een aantal mooie veiligheidslaarzen in zijn assortiment. Om je een goed beeld te geven, lichten we er een aantal even kort toe om je keuze wellicht iets makkelijker te maken!

De mooie basis werklaarzen

Dat zijn de Blaklader 2420 veiligheidslaarzen! Een goede bescherming door de stalen neus / tussenzool en de mogelijkheid om de laars in verschilende lengtes in te korten. Perfect toch!

Winterlaarzen

Voor degene die veel buiten werken, is het hebben van warme werklaarzen toch wel erg prettig. Blaklader heeft hiervoor 2 mooie veiligheidslaarzen in zijn assortiment. Dit zijn de:

De ideale werklaarzen voorzien van kwalteit, warmte en comfort!

Waterdichte laarzen

Voor wie veel buiten werkt zijn waterdichte laarzen onmisbaar aangezien ze zorgen voor de juiste warmte en geen natte voeten op de regenachtige dagen. Blaklade heeft hier goed over nagedacht en een aantal mooie werklaarzen ontworpen die hier aan voldoen. Dit zijn de:

Alledrie zijn de laarzen volledig waterdicht en beschikken ze over verschillende persoonlijke eigenschappen zoals de ventilatie van de laars bij de neopreen werklaars of juist de opvallende werklaarzen met reflectieband. Bekijk ze alledrie om te bepalen welke je nu precies zoekt. 

Zoals je ziet volop keuze in kwaliteits veiligheidslaarzen van Blaklader!