Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Werkschoenen

Blaklader werkschoenen met een mooi design en de perfecte bescherming.

Blaklader staat bekend om zijn hoogwaardige veiligheidsschoenen, voorzien van hoge veiligheidseisen met het beste design om gemakkelijk de dag door te komen. Bekijk het assortiment en zie welke werkschoenen het beste bij je werksituatie passen. Van winterschoenen tot aan hoge- en lage veiligheidsschoenen, werkkleding land heeft het allemaal!

1 Artikel(en)

1 Artikel(en)

Hulp nodig bij het vinden van de juiste werkschoenen van blaklader?

Door het grote aanbod weet je vaak niet waar je moet beginnen met zoeken. We lichten graag een aantal verschillende schoenen toe zodat de keuze wellicht iets makkelijker wordt. 

Hoge werkschoenen

Zoek je werkschoenen met de juiste bescherming door de toevoeging van een stalen neus en tussenzool maar ook een comfortabele binnenvoering. De Blaklader 2315 hoge veiligheidsschoen voldoet volledig aan deze criteria. 

Speciaal voor de winter zijn er ook extra hoge veiligheidsschoenen zodat je absoluut geen koude of natte voeten krijgt. De Blaklader 2415 veiligheidsschoen heeft een brede leest, stalen neus, waterafstotende bovenkant en anti slipzool waardoor het de perfecte werkschoen is in verschillende situaties. 

Zoek je juist een hoge werkschoen voor de hygienische omgevingen? Dan moet je de Blaklader 2419 hoge asfaltschoen bekijken! Deze werkschoenen zijn voorzien van uitstekende kwaliteit waardoor ze veel kunnen verdragen en je niet bang hoeft te zijn dat ze snel kapot zullen gaan. 

Lage werkschoenen

Een werkschoen moet goede bescherming bieden, maar het is toch ook erg fijn als de veiligheidsschoenen er ook nog eens leuk uit zien. De Blaklader 2430 veiligheidsschoen is te vergelijken met een sneaker schoen en ziet dus totaal niet uit als een werkschoen. De perfecte combinatie tussen mode en veiligheid. 

Blaklader heeft ook veiligheidsschoenen in zijn assortiment welke ademen en dus perfect zijn voor de zomermaanden. Kijk eens naar de Blaklader 2428 veiligheidssandaal en ervaar het zelf!