Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Werkbroeken

Een Blåkläder werkbroek is perfect om je gereedschap gemakkelijk bij je te dragen. 

Werkbroeken zijn onmisbaar in verschillende branches om al je spullen en gereedschap binnen handbereik te hebben. De werkbroeken beschikken vaak over verschillende handige insteek- en opbergvakken zodat je altijd alles bij je hebt! Bekijk het complete assortiment korte werkbroeken, regenbroeken, tuinbroeken, 3/4 broeken etc. en de ideale werkbroek zit er gegarandeerd tussen!

Zoek je een specifieke werkbroek? Vraag het ons in de chat, bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur, en we helpen je graag verder!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 114

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 114

Hulp nodig bij het vinden van de juiste Blåkläder werkbroek?

Blåkläder heeft een zeer divers en uiteenlopend assortiment werkbroeken. Van korte werkbroeken tot aan tuinbroeken en regenbroeken. Alle werkkleding van Blaklader is weer uniek en beschikt over specifieke eigenschappen welke perfect zijn voor verschillende werkzaamheden. Door het grote aanbod weet je al snel niet meer wat je moet kiezen. Hierbij helpen we je graag door de verschillende types werkbroeken kort toe te lichten om zo de keuze iets makkelijker te maken. 

Werkbroeken

Blaklader heeft een zeer ruim assortiment werkbroeken. Dit zijn vaak lange werkbroeken met voldoende zakken zodat hier veel gereedschap in bewaard kan worden. Vaak kun je in een oogopslag zien welke broek je het meest geschikt lijkt voor je klus.

Zoek je een werkbroek met een goede basis, extra bescherming voor je knieën en een aantrekkelijk prijs? Dan ben je op zoek naar de Blaklader 2128 werkbroek (one size). Deze werkbroek is voorzien van een aantal zakken voor je gereedschap en heeft een gevulde kniezak waardoor je geen last kunt krijgen van je knieën wanneer je langdurig gebukt aan het werken bent. 

Een werkbroek kopen met voldoende afsluitbare zakken? Dan is de Blaklader 1403 werkbroek iets voor jou. Deze werkbroek heeft verschillende zakken met klep, drukknop of rits zodat je kleine spullen niet kwijt kunt raken. Een sportieve broek met een mooie zwarte kleur. 

Werk je in situatie waar brand kan ontstaan? Dan is brandwerende werkkleding erg belangrijk voor je eigen veiligheid. De Blaklader 1574 brandwerende werkbroek beschikt over voldoende kleine opbergzakken en zijzakken voor al je potloden, meetlatten, gereedschap etc. De broek is voorzien van reflecterende banden en is vlamvertragend waardoor je extra beschermd bent bij een beginnende brand. 

Zoek je een winter werkbroek voor de koude wintermaanden? Dan heeft Blaklader de Blakader 1810 winterbroek voor je! Deze broek blijft altijd goed zitten door de afneembare bretels en de hoge tailleband zorgt ervoor dat de kou geen kans krijgt om er doorheen te dringen. Daarnaast is de winterwerkbroek ademend, heeft het voldoende opbergzakken en een gewatteerde voering zodat je lekker warm blijft. 

Korte werkbroeken

Een korte werkbroek is ideaal voor de zomermaanden, dus onmisbaar in je kast. Blaklader heeft korte werkbroeken voor iedere situatie. Zo heb je de Blaklader 1534 korte werkbroek. Deze werkbroek heeft zowel vaste als losse zakken welke je weer in de voorste vakken kunt steken voor meer opbergmogelijkheid. Een broek met ruimte voor al je spullen zoals gereedschap, telefoon, identiteitskaart etc. 

Een populaire korte werkbroek is de Blaklader 1502 korte werkbroek X1500. Een stevige korte werkbroek voorzien van verschillende grote en kleine zakken voor al je gereedschap en persoonlijke spullen. Een prettige werkbroek die lekker zit en lang mee gaat. 

Blåkläder werkbroek / piraatbroek

De piraatbroeken van Blåkläder zijn langer dan een korte werkbroek, maar ook korter dan een lange werkbroek. Dit is voor degene die een korte broek iets te koud vinden, maar toch de juiste verkoeling zoeken in de zomermaanden. 

De Blaklader 1958 piraatbroek X1900 heeft verschillende steek- en klepvakken waardoor je veel spullen kwijt kunt. Hij heeft een mooie grijze kleur waardoor je hem met veel blaklader shirts kunt combineren. 

De luxe piraatbroek is de Blåkläder 1962 piraatbroek X1900. De werkbroek is van alle gemakken voorzien om alles op te bergen wat je maar kunt bedenken om je klus goed uit te voeren. Alle opberg- en kniezakken zijn versterkt middels cordura versterking, waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt! 

Reflecterende werkbroeken

Blåkläder snapt dat er vele situaties denkbaar zijn waarin het belangrijk is dat je goed zichtbaar bent voor je omgeving. De Hi vis werkbroeken zijn voorzien van reflecterende kleuren en banden zodat je altijd opvalt. Je kunt heel gemakkelijk de keuze maken in kleur en situatie zoals een winterwerkbroek, korte werkbroek, piraatbroek en regenbroek.

Scroll rustig eens door de categorie en vind je favoriet in een oogopslag!

Blåkläder tuinbroeken 

Een mooie basis tuinbroek vindt je in de Blaklader 2610 tuinbroek. Deze tuinbroek heeft brede bretels met elastiek zodat ze comfortabel zitten en lang meegaan. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, dus kies je favoriete kleur en om lekker aan de slag te gaan!

Zoek je juist een tuinbroek met veel opbergzakken en extra bescherming bij de knieën? Dan moet je de Blåkläder 2600 bretelbroek bekijken. Deze tuinbroek is voorzien van zakken op alle mogelijke plekken en wordt versterkt door cordura versterking, ideaal toch?

Blåkläder regenbroeken

Blåkläder heeft regenbroeken voor verschillende situaties. Voor degene die werken in de avonden of in donkere omgevingen is er de Blaklader 1302 regenbroek of de Blåkläder 1303 vlamvertragende regenbroek

Blåkläder biedt volop keuze in werkkleding, voorzien van de beste kwaliteit en prijs!