Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Overalls

Blåkläder overall kopen?

Een overall is de ideale werkkleding voor iedere werksituatie. Je hoeft je niet druk te maken over welk shirt bij welke werkbroek past en je kunt vaak al je gereedschap kwijt. Ideaal toch!

Mocht je een specifieke overall in gedachten hebben? Laat het ons weten via de chat, bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur, en we helpen je graag verder!

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 27

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 27

Hulp nodig bij het vinden van de juiste overall?

We helpen je graag verder door een aantal overalls verder toe te lichten zodat je een goed beeld hebt van de verschillen en de keuze wellicht een stuk makkelijker wordt. 

Goedkope overalls

Een overall welke over de mooie basis en eigenschappen beschikt om je werkdag perfect door te komen is de Blaklader 6151 overall. Dit blaklader overall heeft 2 borstzakken, verborgen achterzakken en een duimstokzak zodat je al het belangrijkste kleine gereedschap makkelijk bij je kunt dragen.

Het overall met een wat betere kwaliteit is de blaklader 6270 overall. Dit overall beschikt over alle basis eigenschappen, heeft versterke borst- en binnenzakken en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Amerikaanse overall

Een amerikaanse overall is een mouwloze overall welke perfect gedragen kan worden in de zomermaanden. De Blaklader 2650 amerikaanse overall heeft verschillende zakken en lussen voor je gereedschap en een elastisch rugpad zodat deze mooi aansluit. 

Zoek je een overall met versterking bij de knieën, versterkte spijkerzakken en reflecterende banden? Dan moet je de Blaklader 2652 amerikaanse overall bekijken. Verkrijgbaar in vele verschillende kledingmaten, dus bekijk onze maattabel om te zien welke kledingmaat je nodig hebt.  

Amerikaanse overall van katoen kopen? De Blaklader 2650 katoenen amerikaanse overall is gemaakt van 100% katoen en heeft alle mogelijke opbergzakken en hoge kwaliteit zodat een lange levensduur gegarandeerd is. 

Hi vis overall

In veel situaties moet je over een overall beschikken welke opvalt en dus voldoende reflecterend materiaal heeft. Blaklader heeft hierin een aantal overalls in zijn assortiment welke hier goed op aansluiten. 

Zo heb je de Blaklader 2653 amerikaanse overall in verschillende fluorescerende kleuren en met reflecterende banden zodat je zowel overdag als in de avond goed opvalt. De amerikaanse overall heeft voldoende zakken en lussen om al je standaard gereedschap op te bergen zodat je lange tijd vooruit kunt. 

Een high vis overall met lange mouwen vind je in de Blaklader 6373 overall bestaande uit hoge kwaliteit en brede reflecterende banden zodat je geheit opvalt. 

Voor wie een overall zoekt voorzien van alle veiligheidsnormen en lekker elastisch is zodat je goed kunt bewegen moet de Blaklader 6378 multinorm overall bekijken. Het is een overall welke van alle gemakken voorzien is op het gebied van veiligheid en comfort. Je vindt hem in een hogere prijsklassen, maar biedt alles zodat je hem op ieder gewenst moment kunt gebruiken en je er jarenlang plezier van hebt. 

Winter overall

Een winter overall moet beschikken over een wind- en waterdichte voering zodat je geen last krijgt van de kou en lange tijd door kunt werken. De Blaklader 6785 winteroverall heeft alles wat je nodig hebt om de winter makkelijk door te komen. Een lekkere dikke gewatteerde voering, voldoende zakken voor je gereedschap en reflecterende banden zodat je ook in de avonden goed opvalt. 

Een winteroverall welke naast een gewatteerde voering ook nog over felle kleuren en reflecterende banden beschikt voor het werk in de avonden of donkere ruimtes? Dat is de Blaklader 6763 High vis winteroverall. Bekijk hem eens en zie welke voordelen het biedt!