Vragen? Bel ons op 088 - 765 19 65

Bedrijfskleding

Groot assortiment bedrijfskleding / werkkleding voor de beste prijs.

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfskleding? Dan hebben we alle verschillende type werkkleding voor je op een rij gezet van alle uiteenlopende merken zoals Havep, Blaklader, Fristads en Tricorp. Je kunt deze bekijken op basis van een specifiek productsoort waar je naar op zoek bent op selecteer het gewenste merk en zie welke verschillende kledingstukken we in ons assortiment hebben.

Overalls in alle soorten en maten.

Als je kijkt naar een werkoverall zie je direct dat het aanbod enorm is. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we de overall als wat verder gefilterd in verschillende categoriëen. Hierbij kun je denken aan een amerikaanse overall die kenmerkend zijn vanwege hun korte mouwen waardoor deze vaak in de zomer gedragen worden. Of kies juist voor een winteroverall om goed beschermd te zijn tegen kou of regen op de winterse dagen in Nederland.

Een strak overhemd om goed voor de dag te komen.

Zoek je een sterk werkhemd waar je voldoende gereedschap in kwijt kunt en die niet snel slijt? Dan hebben we hiervoor verschillende stoere houthakkers blousjes die je op een werkdag perfect kunt combineren met een functionele werkbroek. Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten hebben we fijne en professionele overhemden in ons assortiment.

Met een goede werkbroek kan het op een werkdag aan niks ontbreken.

Het assortiment werkbroeken op werkkledingland is oneindig. Zo groot dat we de werkbroeken wel in verschillende categoriëen hebben moeten plaatsen om het aanbod nog overzichtelijk te houden. Zo kun je voor ieder seizoen of werksituatie de perfecte werkbroek vinden. Een fijne tuinbroek bijvoorbeeld voor degene die veel klein gereedschap bij zich dragen of veel buiten werkzaam zijn. Of bekijk de korte werkbroeken die de juiste verkoeling bieden op de warme werkdagen en toch ook over genoeg zakken beschikken zodat je gereedschap ook nog met je mee kunt dragen. We hebben het allemaal!

Werkjassen mogelijk natuurlijk ook niet ontbreken.

Bij een goede werkbroek hoort natuurlijk ook een sterke werkjas die naast de juiste warmte ook genoeg ruimte biedt voor extra gereedschap of persoonlijke spullen. Zo hebben we werkjassen met reflectie materiaal zodat je op donkere dagen goed opvalt. Zo creëer je een veilige situatie voor jezelf en je omgeving. Maar ook regenjassen, winterjassen en jacks hebben we in overvloed.

En dat is nog niet alles, bekijk het volledige overzicht bedrijfskleding en stel je eigen set samen!

Natuurlijk kunnen we hier nog meer verschillende categoriëen belichten, maar neem gerust een kijkje op de website om te zien naar wat voor soort bedrijfskleding je op zoek bent. De chat is op werkdagen (ma-do: 07:30 - 18:00 uur vrij: 08:00 - 15:30 uur) te bereiken om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kun je je vraag ook stellen via info@tpland.nl.

Levertijd van bedrijfskleding via werkkledingland.nl.

Heb je bedrijfskleding besteld en ben je benieuwd wanneer je het kunt verwachten? Een groot deel van ons assortiment ligt op voorraad bij onze leverancier waardoor de levering een aantal werkdagen kan duren. Hieronder vind je een overzicht met de verschillende merken en hun levertijden.

  • Blaklader: 5 werkdagen
  • Fristads: 5 werkdagen
  • Havep: 2 werkdagen
  • Tricorp: 2 werkdagen

Stel je complete werkkleding set samen tegen de scherpste prijzen!